Please download Java(tm).
НАЧАЛО/ НОВИНИ/ ИСТОРИЯ/ ЗВЕЗДИ/ ФОТОГАЛЕРИИ/ ПРЕСА/ МУЛТИМЕДИЯ/ КНИГА ЗА ГОСТИ   Контакт 

НОВИНИ

2004

 
 • Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели бронзов медал на олимпийските игри в Атина, ще получат златния знак на пресклуб “България” за “Пробив в световния спорт през 2004 година”. Отличието ще бъде връчено на церемония в пресклуба.
 • На 17.12 от 16 часа в зала Универсиада ще се проведе турнир за Мини купа Илиана. Участват деца от подготвителните групи. Ще участват 20 отбора, като са поканени по 2 отбора от Мездра и Елит-Ст.Загора. Играят деца от 3 до 7 годишни. Ще има купи, медали и други награди. От 10-те подготвителни групи на СК Илиана ще се излъчи по едно дете за най-трудолюбива състезателка за 2004 година.
 • СК "Илиана" на държавното първество за ансамбли завоюва медали във всички възрастови групи. При ДМВ - бронзов медал, при ДСВ - златен медал и при жените - сребърен медал.
 • Спортен клуб Левски-Илиана ще бъде регистриран скоро, разкри вчера Илиана Раева. В него ще влязат спортната гимнастика на "сините", художествената гимнастика на Илиана и акробатиката на Левски, съобщава в. "Труд". Вчера Раева награди три момичетата от ансамбъла, спечелил бронз на Олимпиадата в Атина с парична премия по 1000 лв и "Jeni Style" им подари тоалети.
 • На Държавно отборно първенство, София, 1-3 октомври 2004, клуб "Илиана" спечели златни медали в категориите "Деца до 10 години" и "Жени". При "Девойки старша възраст" спечелиха сребърно отличие, а при "Девойки младша възраст" - бронз. »»
 • Илиана Раева стана лице на Български форум на бизнес лидерите на стартиралия проект "Хранете се здравословно! Живейте активно!" което е част от международен проект за рационално хранене, физическа активност и здравословен начин на живот под председателството на принца на Уелс. Проекта стартира с помощта на "Астра Зенека" и "Аква Сорс" на 15.09.2004 г в Американския колеж и 35 СОУ в София. На 21.10 лекция ще изнесат д-р Сиракова, Илиана Раева и Елизабет Паисиева.  »»
 • Илиана Раева стана посланик на принц и манекенка. "Златното момиче" вече е лице на проекта "Хранете се здравословно, живейте активно!" на българския клон на Международния форум на бизнеслидерите на принц Чарлз."Целта е да научим децата да живеят активно, да се предпазят от заболявания и изкушения" казва Раева. Утре тя ще изнесе лекция по темата. Асистентки на Илиана ще са Елизабет Паисиева и д-р Мариела Сиракова, лекар на националките. Преди дебюта си като общественик Раева позира за модна фотосесия с Лили Игнатова. Двете признаха, че искрено са се забавлявали на снимките за сп. "Гала".  »»
 • Ренета Камберова от клуб "Илиана" спечели 4 медала на турнира по художествена гимнастика "Казазаки" в Япония, пише вестник "Труд". Новината съобщи Илиана Раева, президент на едноименния клуб и вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. При девойките старша възраст българката е трета в многобоя, на топка и лента. Камберова се завръща и със сребърен медал на въже. За България игра и Филипа Сидерова. Представителката на клуб "Алегро" (Търговище) е четвърта в многобоя. Победителка е рускинята Елена Исаенкова пред сънародничката си Алина Коцар. Двете обраха и златото и среброто на уредите.
 • Илияна Раева пое транировките на националния ансамбъл за Олимпиадата в Атина. Тя ще се опита да предаде част от шампионският си характер и майсторството си на момичетата.
 • Елизабет Паисиева завърши на 6-то място в многобоя Гран При в Корбей Ессон, 6-та на топкаи лента, 7-ма на обръч, 8-ма на бухалки. Илиана Раева получи специален приз като четирикратна победителка на този престижен турнир.
 • Мая Пауновска завърши на 19-то място в многобоя Гран При "Киев".
 • Мая Пауновска спечели международния турнир "Жулиета Шишманова". Тя се класира 1-ва на бухалки, 3-та на обръч, 4-та на лента и топка.
 • Елизабет Паисиева завърши на 9-то място в многобоя Гран При "Москва", 6-та на топка, 7-ма на обръч и бухалки. Стела Султанова е 27-ма в многобоя.
 • На държавния шампионат категория "Елит" при жените Елизабет Паисиева спечели 5 златни медала, а Мая Пауновска - 5 сребърни медала. При ДСВ с 4 златни и 1 сребърен медал завърши Ренета Камберова. При ДМВ Камелия Радева спечели 3 бронзови медала във финалите на уредите и пето място в многобоя, а Ивелина Попова е 8-ма на обръч.
 • На държавния шампионат категория "А" при жените Преслава Вулова е със златен медала в многобоя 4-ри сребърни медала на уредите. Лора Леви е 6-та в многобоя, 5-та на топка и 6-та на лента. Слава Кръстева е 13-та в многобоя и 5-та на обръч. При ДСВ Таня Цекова е 7-ма в многобоя, 8-ма на въже, 7-ма на топка. Светослава Найденова е 11-та в мнотобоя, сребро на бухалки, 7-ма на лента.
 • На републикански турнир "Жулиета Шишманова" при жените Елизабет Паисиева спечели златния медал в многобоя и не участва във финалите на уреди поради травма. Мая Пауновска завърши 2-ра в многобоя, 3 златни и 1 бронзов медала във финалите на уреди. Лилия Рангелова е 4-та в многобоя, със злато на обръч, сребро на топка и лента, бронз на бухалки. При ДСВ с 1 златен и 4 сребърен медал завърши Ренета Камберова. Светослава Иванова е 12-та в многобоя и 6-та на въже. При ДМВ Камелия Радева спечели бронзови медали в многобоя и на топка и е 5-та на останалите уреди. Ивелина Попова е 10-та в многобоя, сребърен медал на без уред, 8-ма на обръч.
 • Илияна Раева бе избрана за заместник-председател на федерацията. Тя ще отговаря за националните отбори. Трикратната световна шампионка Мария Петрова оглави съдийската комисия. • Copyright © 2004 Всички права запазени — Pixelhead