Please download Java(tm).

Елизабет Паисиева: Пола - само на коктейли

Паисиева доказва, че не е нужно да робуваш на известни марки, за да изглеждаш свежо

Никога не се интересувам от марката на дрехата, разчитам на инстинкта си, твърди гимнастичката

Елизабет Паисиева обожава спортните дрехи и това е нормално - тя е само на 17. “Облеклото ми изцяло е подчинено на удобството - обяснява тя. - Смятам, че човек може да бъде елегантен и без костюм. Без значение дали отивам на тренировка или на среща с момче, разчитам на небрежното и семпло излъчване.”
Елизабет слага пола и по-официални дрехи еднинствено в случаите, когато се налага да посети коктейл. Обикновено това става след голямо първенство в чужбина. “Тогава няма начин - все пак представям България, а и гостите са важни клечки - съдии, ръководители на федерацията...” За чаровната гимнастичка марката няма никакво значение. “Честно казано, дори не поглеждам етикетите. Никога не си пазарувам от булевард “Витоша”, просто дрехите, които се продават там, не отговарят на стила ми. Често обаче посещавам базар “София” в подлеза на НДК и някои любими магазини по “Граф Игнатиев”. Дрехата привлича вниманието ми с цвета си.”
Паисиева не носи нито гривни, нито пръстени. “Слагам си бижута много рядко, само по специален повод. Обичам сребро, а златото не го понасям. Допадат ми бижутата на “Велмар”.
Достатъчно е човек да погледне Елизабет, за да разбере какво харесват младите в България. Те наистина са хора със стил.

Цветан Баяслиев