На Илияна Раева ролята на спортна журналистка й допадна
Ролята на спортна журналистка изключително допадна на Илияна Раева, която видимо беше развълнувана в началото на двучасовото шоу.
Водещ на спортно шоу „Гонг” на 22 януари беше примата на българската художествена гимнастика Илиана Раева.
Гост събеседник от лагера на футболния отбор на ЦСКА беше стерши треньорът на тима Пламен Марков.
В духа на феърплея Илиана Раева отдели внимание и на подготовката на „сините” футболисти, която се провежда в Израел. Раева направи култово интервю със своя съпруг Наско Сираков – спортно-технически директор на „Левски”.
Кореспонденция от лагера на сините в стил „Вальо Грънчаров” направи Тити Папазов, който коментира и ситуацията при националния отбор по баскетбол-мъже и обяви, че е готов да се завърне на поста старши треньор на отбора.
Анализ на успешната за българския волейбол 2006 г. и хороскоп за 2007 г. направи Евгени Иванов-Пушката. Преди волейболното дерби днес между отборите на „Левски” и ЦСКА при мъжете синият играч Теодор Богданов и коментира възможностите на отборите, заедно с волейболния национал и капитан на „Левски-Сиконко” Боян Йорданов.


Програмата на Дарик радио продължи със спортно шоу Гонг, но негов водещ беше световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева.


Ролята на спортна журналистка изключително допадна на Илиана Раева, която видимо беше развълнувана в началото на двучасовото шоу.


Илиана зарадва слушателите с разговор със старши треньора на ЦСКА Пламен Марков, интервю със спортно-техническия директор на „сините” Наско Сираков, коментарите на Тити Папазов, анализите на волейболните успехи от националите Евгени Иванов и Боян Йорданов
ФОТОГРАФ: Юлиана Николова
ИЗТОЧНИК: Sofia Photo Agency
© 2001 Аврамова В.К. ® "Българска художествена гимнастика"