Please download Java(tm).

Нина Алексиева:
Президент на клуб "Левски плюс"

Намерихме оптималния вариант за управление

Нина Алексиева е президент на клуб"Левски плюс" -по-малкия брат на "Илиана" и между-народен съдия. От три години е на Герена". Има голям опит. И благодарение на вродения си такт и умение да работи с хората бързо се превърна в един от стълбовете на клуба. С нейна помощ проблемите в клуба се решават спокойно, напрежението някак неусетно отстъпва и работния режим не излиза от обичайното си русло. Това никак не е маловажно в едно женско общество, в което емоциите винаги могат да вземат връх, ако, разбира се, я нямаше мъдрата, често съвсем майчински настроена Нина Алексиева.
"Откакто съм в клуба броя на децата се увеличи значително, идват нови треньорки, условията за работа се подобряват непрекъснато. Мисля, че сме намерили оптималния вариант за организация на един такъв клуб. Ето, за разлика от много клубове в страната, където залите са съвсем мизерни, няма парно, и зимния сезон почти се проваля, тук нещата се развиват възходящо. Много деца от провинцията вече искат да дойдат в нашия елитен клуб.

Бих искала само Елизабет Паисиева да се утвърди като прима, тъй като за мен тя е олицетворението на истинската художествена гимнастика. Изобщо да се наложи "Илиана" и като оазис за "индивидуалистките" в художествената гимнастика. Това е реално защото израстват вече много талантливи момичета - Зорница, Мая, Стела... Според мен като цяло вече постигнахме максимума като масовост и спортно майсторство. И двата клуба /имам предвид и "Левски плюс"/ вървят много добре. Сигурна съм, че с грижите си, помагаме много и на родителите в това трудно време. Дано това се оценява."